Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

jármű modulok

időzítők a bemenethez képest hosszabb kimenettel

2012.12.02.

Ez a modul egy impulzussal indítható, és annak megszűnése után a kívánt ideig ad negatívot a kimenetén, ami egy relé meghúzására alkalmas, vagy 500mA-ig LED-ekkel közvetlenül is terhelhető.
A felhasználói igény alapján többféle bemenettel rendelhető, annak polaritásától, és hosszától függően.

tovább

időzítők a bemenethez képest rövidebb kimenettel

2012.12.02.

Ezeket a modulokat tipikusan a "gyújtás" bekapcsolása után egy meghatározott ideig egy relé meghúzására használják. Erre bizonyos injektoros rendszerek javításánál, vagy egy hibás izzító elektronika pótlásánál lehet szükség.

tovább

impulzus duplázó

2012.12.02.

Az előző időzítő mintájára, de speciálisan a reteszes zárak vezérlésére készült. Az univerzális időzítővel is lehet duplázni egy impulzust, azonban ha a nyitáshoz és a záráshoz is 2-2 impulzus szükséges, akkor a fenti időzítőből ehhez kettőre lenne szükség. Ezért készült ez a kétcsatornás változat, tehát két bemenettel és két kimenettel, elhagyva a feladathoz szükségtelen opcionális állítási lehetőségeket.

tovább

univerzális időzítő

2012.12.02. univerzális időzítő

Ez a modul volt az egyike az elsőknek, így újra és újra megoldásul szolgál sok időzítési problémára. Két negatív kimenete van 1-40s-ig állítható idővel. A bementi jel megjelenésekor ad egy impulzust az egyik kimeneten, míg a másik kimeneti jel a bemenet megszűnésekor, vagy választhatóan azt követően max 40s múlva jelenik meg.

tovább