Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

univerzális időzítő

2012.12.02.

univerzális időzítő

Ez a modul volt az egyike az elsőknek, így újra és újra megoldásul szolgál sok időzítési problémára. Két negatív kimenete van 1-40s-ig állítható idővel. A bementi jel megjelenésekor ad egy impulzust az egyik kimeneten, míg a másik kimeneti jel a bemenet megszűnésekor, vagy választhatóan azt követően max 40s múlva jelenik meg.

Bementként választható negatív, vagy pozitív vezérlési mód, de egyidejűleg csak egyik használható.

Mindkét kimenete negatív, 500mA terhelhetőséggel. Így alkalmas bizonyos központizárak nyitó és záró impulzusát létrehozni.

A két kimenetét egy pontra összekötve alkalmas egy bemenő jelre két kimenő impulzust szolgáltatni, ezzel reteszes központi zárak vezérlésére alkalmas. Egyes autó márkák pozitív retesz impulzussal működnek, ezért igény szerint ilyen kimenettel is rendelhető.

Speciális esetben például egy riasztótól érkező záró impulzussal vezérelve a modult a kimeneteket pedig egy pontra összekötve kapunk egy impulzust, ami bezárja a központi zárat, majd a beállított késleltetés elteltével tipikusan 1,5-2 s múlva egy újabb impulzus jön, ami 10-15 s-os beállítással a gyári komfort ablak felhúzását végzi.

vissza