Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

Kinek ajánljuk

 

 

Megrendelőink főleg

-         Járműjavítással, átalakítással, gyártással foglalkozó  cégek, akik az ügyfeleik egyedi kívánságainak teljesítéséhez igényelnek speciális elektronikát

-         Műszerészek, mérnökök, gépészek, akik alkotnak valami profit, azonban az elektronika kívül esik az ő szakterületükön, a kész megoldáshoz pedig hiányzik egy elektronikus láncszem.

-         Ezermesterek, barkácsolók, akiknek az ötletük megvalósításához kellene egy olyan vezérlő, mérő, számláló stb…

-         Vasútmodellezők, akik a hagyományos analóg terepasztaluk látványelemeinek bővítéséhez keresnek elektronikus építőelemeket, amelyekkel  a soros kommunikációra való átállás nélkül automatizálhatnak. 

-         Mindenki más, aki saját kreativitását, munkáját, vagy szakemberét adja az ötlete megvalósításához, hogy nekünk elég legyen az elektronikára koncentrálni.

-         …és szívesen vesszük mindazok érdeklődését, akik a fentiek tükrében úgy érzik, mindig is ezt a lehetőséget keresték.

 

Megrendelőinkkel többnyire kollegáknak tekintjük egymást, ezért is lett alapesetben az oldal tartalma tegeződő hangvételű. Minden olyan esetben, ahol az érdeklődő ettől eltér, tisztelettel ugyanazt a hangvételt tükrözzük vissza.  Csakúgy, mint a technikai kérdésekben, minden más részletben is igyekszünk kinek-kinek az elvárásaihoz igazodva biztosítani az együttműködés zavartalanságát.

Kiemelt figyelmet fordítunk a feltaláló megrendelőinkre, akiknek szívesen rendelkezésére bocsátjuk eddigi innovációs tapasztalatunkat, főleg a mellékesnek tűnő körülményeket illetően. Velük is a közös eredményekre törekszünk.