Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

mielőtt kérdeznél

MIELŐTT KÉRDEZNÉL..

 

SZÍVESEN VESZEM A KÉRDÉSEKET, ITT IGYEKSZEM ÖSSZEFOGLALNI AZOKAT AZ INFORMÁCIÓKAT, AMELYEK TALÁN MÉG FEL SEM TETT KÉRDÉSEKRE IS MEGADHATJÁK A VÁLASZT.

 

-         Személyesen általában BAJÁN vagyok elérhető, céges kapcsolataim révén leginkább Kaposvárra, Szigetvárra, Pécsre, Bonyhádra, Szekszárdra, Kecskemétre és Szegedre tudunk személyes találkozót megbeszélni.

 

-         Nem, ONLINE rendelésre még nincs lehetőség, mivel a megrendelések többsége tényleg egyedi, amely általában többszöri egyeztetést kíván.

 

-         Természetesen az elkészült modulokat futárral, vagy postai utánvéttel is megkaphatod.

 

-         NYOMTATOTT ÁRAMKÖRI PANELT NEM gyártok, erre cégek sokaságát találhatod akár az interneten is.

 

-         VISSZAUTASÍTANI általában a „láttam abbaja záruházba’egy …gazdaságos izét, olyat tucce ócsóbban?” típusú felkéréseket szoktam, és általában nemet mondok mindenre, amire kész megoldások vannak a piacon. Udvarias határozottsággal nemet mondok azokra az ötletekre is, amelyeknél erkölcsi, jogi, vagy anyagi természetű aggályaim támadnak.

 

-         Mindig KÉSZ, lepróbált modult küldök, tehát nem paneltervet és nem házilag összeszerelendő egységcsomagot.

  

-         KIÖNTVE azért vannak a modulok, mert így védhetőek a rezgés, a nedvesség és az illetéktelen szemek ellen. Mondjuk érthetőbben úgy, hogy gyorsabb és olcsóbb, mint a szabadalmi védettség. 

 

-         Valóban előfordul, hogy extrém időbeosztásom miatt nem mindig reagálok azonnal a telefonhívásokra, ilyenkor igyekszem visszahívni mindenkit, vagy később próbálkozz újra, akár este, vagy hétvégén is. A kérdés jellegétől függően gyakran alaposabb választ tudok adni e-mailben, így ha egy telefonos  beszélgetést a levelezés irányába terelgetek, az nem azért van, mert nem szeretek beszélgetni.

 

-         2 ÉV GARANCIÁT vállalok a moduljaimra rendeltetésszerű használat és a burkolat sértetlensége esetén, a garanciajegy, vagy számla megőrzését kérve.

 

-         IGEN, a garanciaidő leteltével is vállalom ezek javítását.

-         Ha ezek után is van kérdésed, tedd fel bátran, igyekszem mihamarabb megválaszolni.