Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

Referenciáink

a teljesség igénye nélkül

Az innováció kapcsán létrejött együttműködésekben gyakran kérnek titoktartást a partnereink, amit természetesen tiszteletben tartunk.
Ezért csak néhány emlékezetesebb momentum az elmúlt 25 évből:

Fábián Autó HIFI-ALARM Kft, Pécs, akikkel kezdetben a jármű biztonsági rendszerekről mindent megtanultunk.

A mezőgazdasági repülésben használatos mérő-rendszereket például az URBÁN LÉGI NÖVÉNYVÉDELMI Kft, a Légörvény Kft és az Agro-Air Kft használja.

Emlékezetes munkánk volt a pécsi WEBS Kft-vel, ahol a 2010-es Európa Kultúrális Fővárosa rendezvénysorozattal összefüggésben a fényfestés technikai hátterét készítettük. Ott különböző épületeken elhelyezett projektorok képét kellett szinkronban mozgatni, hogy az utca túlsó oldalán a falon a megfelelő képhatás jelenjen meg.

Hosszabb együttműködésben álltunk a KISS & dr. med LÉNÁRD Marketing Bt-vel gyógyászati segédeszközök fejlesztésében. Volt köztük olyan, amellyel BNV díjig jutottunk és természetgyógyászok vették használatba az első példányokat, azonban ennek a feltaláló ügyfelünknek a halála véget vetett ennek a projektnek is. Számunkra maradt belőle a tapasztalat mind szakmailag a precíziós szabályozás területén, mind a találmányok kezelését illetően.

Részben ezért is itt lezártuk a referencia listát, és az azóta is folytatott innovációs fejlesztésekről a megrendelőink személyes érdekei miatt nem adunk ki adatokat.