Kapcsolat


E-mail:  nekinem@csakneked-elektronika.hu

just4youelectronics@gmail.com

tel/sms:  +36303854066

Megosztás

Rólunk

 

A rendszer működtetője BRUTTYÓ ZOLTÁN

szegedi születésű, ott Rózsa Ferenc (mai nevén Csonka János) Szakközépiskolát, majd Győrben Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolát (ami most Széchenyi Egyetem) végzett, jelenleg Baján (korábban Pécsett és Bonyhádon) élő vállalkozó.

1995-ben saját szabadalma és további ötletei megvalósítására alapította a vállalkozást. Beszállítója a régió sok autószervizének, biztonságtechnikai-, valamint országos működésű nagykereskedő és egyéb szolgáltató cégeknek.

 Mivel közép és felsőfokú végzettsége is autós, illetve elektronikai szakirányú, magától értetődően első megrendelései is autóelektronikai jellegűek voltak, és valószínűleg ez is marad a húzó ágazat.

 Az egyéb ipari, vízi és légijárműves megbízatások mind hozzájárultak ahhoz a széleskörű szakmai kreativitáshoz, amellyel egyre több szakember és lelkes amatőr elképzeléseit segíti működővé tenni.

 A kész termékek létrejöttében jónéhány más vállalkozás is részt vesz az alkatrész beszerzéstől a panel gyártásig, a beültetéstől a forgalmazásig, nekik ezúton is köszönet.

A működtető neve ismerős lehet még az X-Meditor Kft által kiadott Autó Szaki újságból, ahol jónéhány szakmai cikke jelent meg.